Wil jij onze redactie versterken? Word Blogger voor Testmama.nl!

0

Bij Testmama.nl hebben we al heel wat producten getest. De reviews van onze testmama’s hebben al vele moeders geholpen in hun zoektocht naar handige, goede en leuke baby- en kinderproducten. We zijn natuurlijk nog lang niet uitgetest! Maar we willen meer! Meer reviews, meer content, meer video’s en daar kan jij ons misschien wel bijlees meer »

Zwanger! 10 praktische tips rondom alles wat je moet regelen

0

Je krijgt een kind. Een mooi vooruitzicht! Maar wat moet er allemaal geregeld worden? Het geeft een goed gevoel om nu al een aantal zaken te organiseren, zodat je straks nergens meer aan hoeft te denken. Dan kun je zonder zorgen genieten van je kindje! We geven je tien praktische tips. 1.     Medische zaken Geeflees meer »

Winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2015 bekend!

0

Het kiezen van het leukste speelgoed Sinterklaas is momenteel onderweg naar Nederland. Dat betekent dat voor vele papa’s en mama’s de zoektocht naar het leukste speelgoed voor hun kind weer is begonnen. Ieder jaar komen er tientallen nieuwe speelgoed producten op de markt en dat maakt de keuze er niet bepaald makkelijker op. Veel artikelenlees meer »

Handsfree een flesje geven aan je kind met de Beebo

4

Testmama.nl spot voor jou de nieuwste, handigste, leukste maar ook soms raarste producten. We zijn er zelf nog niet uit onder welke categorie onze laatste vondst, de Beebo, valt. Handig? Of toch wel een beetje vreemd? Handsfree flesje geven De Beebo maakt het mogelijk om handsfree een flesje te geven. Nou ja niet helemaal handsfreelees meer »

Betaalbaar en fashionable herfstshoppen doe je zo!

0

De herfst is aangebroken en dat betekent nieuwe kleding kopen voor de kids! Maar wat is nu mode en waarmee verschijnt jouw zoon of dochter goed op het schoolplein? We bekijken de meest betaalbare en fashionable trends voor dit seizoen. Trendy schoenen De zomerschoenen kunnen de kast weer in, tijd voor wat nieuws. Kies voorlees meer »

Onderzoek: ouders vinden hun kinderen het leukst als ze 5 jaar zijn!

2

De perfecte leeftijd Elke leeftijd van je kind brengt natuurlijk nieuwe ervaringen, mooie momenten en de nodige uitdagingen met zich mee.  Maar blijkbaar is er een leeftijd waarop onze kinderen op hun leukst zijn…. Volgens recentelijk onderzoek onder 2000 ouders van kinderen onder de 13 genieten we het meest van onze kinderen als ze 5lees meer »

Aantal vrouwen dat tijdens de zwangerschap rookt niet afgenomen

0

Het is weer Stoptober, dé maand dat mensen die willen stoppen met roken extra aangemoedigd worden om dit ook daadwerkelijk te doen en bovendien vol te houden. We weten natuurlijk allemaal inmiddels wel dat roken niet goed voor je is en dat roken tijdens de zwangerschap helemaal “not done” is. Helaas blijkt uit nieuwe cijfers vanlees meer »

Met korting shoppen tijdens de Mama Mazzeldagen bij Prenatal!

1

Shoppen met korting! Ieder jaar vinden in het voorjaar en het najaar de mama mazzeldagen plaats. Tijdens deze dagen kun je bij Prenatal shoppen met flinke kortingen. Heb jij je babyuitzet nog niet bij elkaar? Is de autostoel van je kleine aan vervanging toe? Of zoek je een kinderwagen? Grijp dan nu je kans!!! Kortingen oplees meer »

Smoothies met groenten en superfood best getest door kidspanel

0

De meeste kinderen houden van supergezonde groene smoothies. Dat valt op te maken uit een smaaktest onder kinderen van 4 en 5 jaar door La Place. Kinderen hebben een andere smaakbeleving dan volwassenen. Je zou misschien verwachten dat ze alleen zoete producten lekker vinden. La Place nam de proef op de som met een kinderpanellees meer »

Mijn comeback op de arbeidsmarkt…

2

Van te voren had ik het al helemaal uitgedacht: zodra ik moeder ben, ga ik niet meer fulltime werken, zodat ik voldoende ‘quality time’ met mijn kleine kan doorbrengen. Het moederschap werd dus mijn reden om een stapje terug te doen op de arbeidsmarkt. Twee maanden geleden startte ik mijn zoektocht naar een parttime functie enlees meer »