Handsfree een flesje geven aan je kind met de Beebo

Testmama.nl spot voor jou de nieuwste, handigste, leukste maar ook soms raarste producten. We zijn er zelf nog niet uit onder welke categorie onze laatste vondst, de Beebo, valt. Handig? Of toch wel een beetje vreemd?

Beebo-2

Handsfree flesje geven

De Beebo maakt het mogelijk om handsfree een flesje te geven. Nou ja niet helemaal handsfree natuurlijk, want je hebt nog wel een hand nodig om je baby vast te houden. Maar je hoeft niet langer de fles omhoog te houden, want dat doet de Beebo voor je.

De Beebo is een soort schuimrubberen matje dat je over je schouder hangt en waarin ter hoogte van je borst een halve bol met uitsparing zit om de fles in te klemmen. Doordat je de bol kunt draaien is de fles precies in de juiste positie te brengen om je kindje te kunnen voeden en heb je zelf je een hand vrij.

De Beebo is bedacht door Martin Hill, een vader die merkte dat zijn zoontje rustiger een flesje dronk als hij hem ondertussen voorlas. Hij had echter handen tekort om de bladzijden van het boek om te slaan tijdens de voeding en kwam op het idee van deze flessenhouder.

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe de Beebo werkt.

Een beetje gek, maar wel handig?

We moeten toegeven, het is soms misschien best handig om een extra hand vrij te hebben tijdens de voedingen van je baby. Maar, door de vorm van de Beebo en de plaats waar DEZE hangt als je hem “aan” hebt, ziet het er wel een beetje lachwekkend uit. Alsof je een soort extra borst om hebt of zo. Vooral een man die in het openbaar met deze “kunst tiet” om zijn baby zit te voeden, zou toch wel op onze lachspieren werken. Is het een borst? Is het een fles? Nee…. het is de Beebo!!!!

Helaas (of gelukkig) kunnen we de Beebo in Nederland nog niet in actie zien, want voorlopig is hij nog alleen in de VS verkrijgbaar. In Nederland is echter wel een product op de markt waarmee je baby zelf zijn fles kan vasthouden (vanaf 3 maanden): de Ba. Onze testmama’s hebben dit product getest. Bekijk hier de review.

Wat vind jij van deze nieuwe uitvinding? Vertel het ons!

Reacties (4)

annuleren

  • Wat mij opvalt is dat het kindje op t filmpje zijn speen niet goed in zijn mond heeft. Als kindjes drinken moeten de lippen naar buiten gekruld zijn (vislipjes) maar bij dit jongetje is alleen zijn bovenlip gekruld, en zuigt hij zijn onderlip naar binnen! Jammer, want dat is voor mij al 1 reden om t product niet aan te schaffen!

  • Het moet niet gekker worden. Wat is het nou voor moeite om een flesje vast te houden. Je hebt toch al minder contact met je kindje als je flesvoeding geeft, dan kan je toch op zijn minst de fles omhoog houden?

  • Waaahahahaha ik zie mijn man al zitten!!! Handig of niet, het is gewoon een raar gezicht!

  • Dat ziet er inderdaad niet uit! Maar ik kan me voorstellen dat het wel handig kan zijn. Ik vrees alleen dat veel moeders / vaders de extra hand zullen gebruiken voor activiteiten op hun telefoon, niet om de bladzijden om te slaan van een kinderboek dat ze aan het voorlezen zijn…