Over Testmama.nl

Testmama.nl is dé online testcommunity voor zwangere vrouwen en moeders met kinderen tot 12 jaar.Wil jij weten of een product iets voor jou en je kind is? Wie kan je hierbij beter helpen dan een medemoeder die zelf ervaring heeft met het product? Op Testmama.nl vind je honderden reviews en filmpjes van échte moeders en wisselen duizenden moeders ervaringen uit over baby- en kinderproducten, speelgoed en elektronica.

Testmama.nl is in 2013 opgericht door twee mama’s vanuit een eigen behoefte aan meer (ervarings)informatie over baby- en kinderproducten. Inmiddels is onze testcommunity uitgegroeid tot een omvangrijk netwerk waar duizenden moeders deel van uitmaken en waar honderden reviews en filmpjes zijn te vinden van echte moeders.

Hebben onze testmama’s het product waar jij meer van wilt weten nog niet getest, dan kun je je vraag op het Testmama-forum stellen. Dit is speciaal opgezet om productervaringen uit te wisselen. Kun je beter kinderwagen A of kinderwagen B kopen? Een draagdoek, is dat nou echt wel handig? En maakt de borstkolf die jij op het oog niet zoveel herrie dat je collega’s aan het einde van de gang horen dat je aan het kolven bent? Stel je vragen op het forum en er is vast een ervaringsdeskundige die je vragen kan beantwoorden of tips zal geven.

Wil je zelf ook actief deelnemen aan onze testcommunity? Meld je dan aan als testmama en maak kans om de nieuwste producten zelf te mogen uitproberen en je ervaringen te delen met onze bezoekers!