Redactie Testmama.nl

Goed geïnformeerd!
Bij Testmama.nl wordt ieder product getest door een of meer van onze leden. Moeders zoals jijzelf kunnen zich als testmama aanmelden. Daarnaast test onze Redactie ook altijd mee. Op deze manier weten wij bij Testmama.nl ook zelf alles over het product en kunnen wij gefundeerde informatie delen met onze bezoekers. De redactie is bestaat uit verschillende moeders met kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën.

Onze redactieleden stellen zich aan je voor:

 

Redactie_Marleen Marleen Gulden – oprichter Testmama.nl
Als drukke, werkende, soms wat chaotische maar vooral gelukkige mama van Pim (2011) en Max (2014) koop ik heel erg veel producten online. Er hebben al heel wat bezorgers voor onze deur gestaan maar ook een deel van die pakketjes zijn weer retour afzender gegaan. Want wat is het lastig om online de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een product. Hoe groot is het, hoe voelt het, wat is de kwaliteit? Allemaal vragen die online op de betreffende webshops niet beantwoord worden. Zo zijn Loes en ik op het idee van Testmama.nl gekomen. Een centraal platform met eerlijke informatie over producten welke getest en beoordeeld zijn door mama’s.Door Testmama.nl ben ik er achter gekomen wat er allemaal te koop is op het gebied van baby- en kinderproducten. De keuze is enorm en als ouder zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met Testmama.nl proberen wij die keuze net een beetje makkelijk te maken!
Redactie_Loes Loes van Zuijdam – oprichter Testmama.nl
Als mede-oprichter van Testmama.nl zit ik veel met mijn neus in de kinderproducten. Ik vind het erg leuk om op zoek te gaan naar de nieuwste innovaties en deze producten te laten testen door de leden van Testmama.nl. Ik ben er trots op dat onze testcommunity in korte tijd is uitgegroeid tot omvangrijk netwerk waar duizenden moeders aan deelnemen. Het “getest door Testmama.nl” stempel is al aan vele producten uitgereikt en het is goed om te zien dat producenten er veel waarde aan hechten wat ouders van hun producten vinden.
Amarens Bas – Video editor Testmama.nl
Een jaar geleden ontdekte ik Testmama.nl en ontdekte Testmama.nl mij. Ik was de uitverkorene om de mooie Mima Bo buggy te mogen testen, maar de dames achter Testmama.nl hadden al snel in de gaten dat ik, door mijn werk als regisseur in de Nederlandse televisiewereld, misschien wel meer kon doen dan alleen een prachtige buggy testen. Sindsdien help ik graag om de videoreviews te maken die deze website zo bijzonder maken. Als kritische moeder van een zoontje van bijna 3 en een tweede kindje op komst vind ik het belangrijk om eerlijke reviews te kunnen lezen en vooral te kunnen zien over producten. Het internet is een bron van informatie, maar je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Ik vind het heel prettig dat er nu een site is waarop veel kinderproducten worden beoordeeld zonder dat een producent een verleidelijk verkoopverhaaltje vertelt.  De videoreviews die daarbij laten zien hoe een product precies werkt zijn daarbij van grote waarde.En hoe bijzonder en uniek is het dat sommige producten als eerste mogen worden getest door de moeders van Testmama.nl! Ik en mijn kindjes testen in ieder graag met en voor jullie mee! Wie weet maak ik binnenkort ook jouw videoreview!
Bianca Roozendaal Bianca Rozendaal (1977) – Communicatieadviseur Testmama.nl
Sinds juni 2013 ben ik de trotse moeder van mijn zoontje Nils. Een heerlijk vrolijk joch. Ik werk in het dagelijkse leven als communicatieadviseur/tekstschrijver. Schrijven is dan ook mijn passie. Bij Testmama.nl kan ik mijn ei goed kwijt als redactielid. Het schrijven van blogs en reviews is aan mij wel besteed :-) Ook geef ik Marleen en Loes communicatieadvies en help Testmama.nl met het bouwen van een enthousiaste community via social media. Ik ben erg blij dat Testmama.nl bestaat en mij helpt een goede keuze te maken in het enorme aanbod van baby- en kinderproducten. Twintig verschillende buggy’s? Welke kies ik? Hier kan ik dus serieus keuzestress van krijgen, ha ha. Ik houd ervan om webshops af te struinen. Op zoek naar een originele must have voor de kinderkamer of een hip boxpakje. Retro speelgoed vind ik ook helemaal leuk. Verder ben ik een early adopter van de nieuwste en handige snufjes op baby- en kindergebied. Denk aan de buggy bar of de hippy chick.Volg mij via twitter @BiancaRozendaal
Redactie_Rinske Rinske Haan
Moeder van 2 prachtige meiden, Feline (3,5 jaar) en Emmelie (1 jaar).  Van jongs af aan ben ik al gek op gadgets en met de komst van de meiden, is mijn interesse voor baby / kinder gadgets gewekt. Als nieuwe moeder leven we een druk bestaan en ik ben dan ook altijd op zoek naar hulpmiddelen om alle ballen in de lucht te kunnen houden die wij als moeder hoog moeten houden. Ik vind het dan ook super om verschillende producten voor Testmama.nl te proberen. Ik kijk dan met name naar de noviteit en het gebruiksgemak van een product, zodat het voor ons moeders allemaal een beetje makkelijker wordt gemaakt.
Redactie_Vivian Vivian van der Wulp
Mijn naam is Vivian (33) en ik coach mensen op het moment met name als stagecoördinator bij twee theateropleidingen. Daarnaast ben ik freelance dancecoach en geef ik les aan werkelijk alle doelgroepen: van peuters tot aankomende bruidsparen. Daarnaast geniet ik van het leven en deel ik graag alles wat ik anderen niet zou willen onthouden dat doe ik via een blog en nu ook via Testmama.nl! Momenteel geniet ik nog het meest van mijn pas geboren baby, want eind mei ben ik de trotse moeder geworden van mijn zoontje Mats!
Joyce Kooijman Joyce Kooijman
Bijna alles wat met kinderen te maken heeft vind ik leuk of interessant. Logisch dat ik ook met kinderen werk. Ik ben pedagoog en orthopedagoog en heb een eigen orthopedagogische praktijk; Filius Filia, Opvoeding & Onderwijs (www.filiusfilia.nl). Daarnaast werk ik als intern begeleider op een basisschool. Echter, in de eerste plaats ben ik de mama van een prachtige zoon. Mijn kleine gezinnetje is het heerlijkste dat er is.Omdat ik zowel thuis als op mijn werk altijd met kinderen bezig ben, zie ik veel verschillende moeder-en-kind gerelateerde producten voorbij komen. Als redactielid van Testmama.nl kan ik me nog meer onderdompelen in leuke kinderspulletjes. De informatie die standaard bij producten geleverd wordt, is soms te summier of geeft geen antwoord op de vragen die moeders eigenlijk hebben. Testmama.nl biedt dan uitkomst, want de producten worden allemaal uitgetest door echte moeders die hun ervaring op dit platform delen. Een uitkomst voor de hedendaagse moderne moeder! Ik heb er veel plezier in om de producten voor Testmama.nl uit te proberen en kritisch te bekijken. De eerlijke mening en ervaring van de ene moeder kan de andere moeder weer op weg helpen.
Redactie_Krista Krista Ledder
Getrouwd, moeder van Maud (3 jaar) en zwanger van nummer 2. Na een dag werken is niets is zo leuk als opgaan in de fantasiewereld van mijn dochter terwijl zij met haar nieuwe poppenhuis speelt. Het poppenhuis dat wij overigens samen testten voor Testmama.nl. Als redactielid van Testmama.nl mag ik regelmatig producten testen en beoordelen. Super om te doen. Maar ook nog eens nuttig. Want laten we eerlijk zijn; elke moeder wil toch weten wat een product voor haar kind zo bijzonder of geweldig maakt, alvorens ze het aanschaft? Daar draag ik mijn steentje graag aan bij. En heb je vragen over producten die ik heb getest? Stuur me dan gerust een berichtje!Naast het testen en beoordelen van diverse producten op deze site, schrijf ik blogberichten voor Testmama.nl over alledaagse dingen die je tegenkomt als moeder.

 

Redactie_Patricia Patricia van der Veer
Mijn naam is Patricia, 35 jaar oud. Als moeder van een actieve tweeling, ben ik altijd op zoek naar leuke en interessante dingen voor ons gezin. Ik breng veel tijd door op internet om de beste producten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Als wij iets kopen doe ik dat graag zonder teleurstellingen achteraf. Ik vind het dan ook hele leuke uitdaging om samen met mijn vriend en onze dochters van 3 jaar, diverse producten te testen. Ik probeer de producten zoveel mogelijk toe te passen in ons dagelijkse leven en zo een eerlijke en objectieve mening te vormen. Testmama.nl biedt een breed scala aan producten en dat maakt het juist zo’n leuke site. Iedere keer is het weer leuk om een product uit te proberen. Ik hoop jullie moeders te helpen met de juiste keuzes voor de aanschaf van een product!
Redactie_Willeke Willeke van Egmond
Mijn naam is Willeke. Mama van dochter Tess (2010) en zoon Lexx (2012). Ik werk parttime als stewardess en ben dus zeer regelmatig op reis. Hartstikke leuk. Gelukkig tussen de reizen door veel thuis zodat ik optimaal van mijn kindjes en vriend kan genieten.
Alles wat met kinderen en/of kinderproducten te maken heeft vind ik interessant en erg leuk. Op reis kom ik vaak de leukste en ook gekste kinderproducten tegen. Vaak kan ik de verleiding niet weerstaan om dan iets te kopen. Er wordt door mij dus heel wat afgeshopt in het buitenland. Daarnaast vind ik het heerlijk om in het buitenland de cultuur op te snuiven van het betreffende land. Geweldig om op deze manier mijn passie voor reizen te combineren met de zorg voor mijn gezin. Als redactielid test ik samen met mijn kindjes producten voor Testmama.nl. Ik zal hier vervolgens een eerlijke en kritische review over schrijven. Tevens zal ik regelmatig op het forum reageren op vragen van bezoekers.
foto-Do Dominique Dorsman
Mijn naam is Dominique Dorsman (28), samenwonend en trotse mama van mijn dochter Floor (2011) en mijn zoontje Daan (2013). Naast mijn baan als juridisch secretaresse houd ik mij graag bezig met het testen en beoordelen van baby- en kinderproducten voor testmama.nl. Bij de aanschaf van de eerste babyproducten voor Floor werd ik mij bewust van het gigantische aanbod hierin. Wat heb je daadwerkelijk nodig, hoe degelijk is het product, hoe is het gebruiksgemak en niet onbelangrijk wat is de prijs –kwaliteitverhouding. Hoe kon ik erachter komen wat het juiste product voor me was, door testmama.nl hoop ik jullie hiermee te kunnen helpen!
Redactie_Beitske Beitske Kaïsis
Ik ben Beitske, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (een zoon van 5 jaar, een zoon van 4 jaar en een dochter van 1 jaar). Naast het moederschap werk ik 3 dagen per week als Wmo-adviseur bij de gemeente Rotterdam, ooit afgestudeerd als fysiotherapeut. Deze achtergrond komt zeer goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden. Samen met mijn 3 kinderen ben ik behoorlijk kritisch als het gaat over kinderproducten en met veel plezier deel ik mijn mening hierover ook met jullie als redactielid van Testmama.nl.