Dooky luiertas

Een handige, makkelijke en compacte luiertas!

8.6

Algemene score

67%

zou dit product aanbevelen
Gebruiksgemak (8.7)
Design (8.0)
Prijs/Kwaliteit (9.0)
3 moeders hebben dit product beoordeeld.
Ook ervaring met dit product? Geef je beoordeling!
meer informatie

Product Informatie

ProductDooky Luiertas
Adviesprijs€ 49,99
Materiaal:Verkrijgbaar in lederlook of canvas
Handig om te weten:
  • Iedere Dooky Luiertas is uitgerust met het slimme Pull &
  • Wipe systeem, een speciaal vakje voor je babydoekjes aan de binnenkant van de tas, waardoor je vanaf de buitenkant direct de doekjes uit het pakje kunt trekken.
Afmeting:35 x 17,5 x 29 cm
Kleuren:Zwart (leatherlook) met rood, zwart (leatherlook) met wit, grijs (canvas) met roze en grijs (canvas) met blauw.
Overige informatie:
  • Afneembare en verstelbare gewatteerde schouderband.
  • Riemen om de tas te hangen aan de duwbeugel van je wandelwagen.
  • Zacht en gewatteerd verzorgingsmatje.
  • Geïsoleerde fleshouder.
  • De tas beschikt over 12 compacte compartimenten voor het opbergen van allerlei formaten spullen.
  • Multifunctioneel: ook te gebruiken als bv laptoptas
  • De tas is PVS/BPA vrij en is gemaakt volgens de BSCI code of conduct welke instaat voor veilige, eerlijke en milieuvriendelijke productie-omstandigheden.

Van de Redactie (door Marleen)

Ben jij ook altijd je hele luiertas aan het doorzoeken voordat je de babydoekjes te pakken hebt? Bij Dooky bedachten ze hier een oplossing voor.

Pull ’n Wipe
Met kleine kinderen en bijbehorende snotneuzen, plakhandjes en vieze luiers heb je vaak al handen te kort. Dan is het fijn als je binnen no time met één hand een babydoekje tevoorschijn kunt toveren. De Dooky luiertas is voorzien van het zogenaamde Pull & Wip systeem, een speciaal vakje voor je babydoekjes waardoor je vanaf de buitenkant direct je doekjes uit het pakje kan pakken. Super slim en heel erg handig!

Compact
De Dooky luiertas heeft 12 vakjes waarin je luiers, sleutels, je telefoon, flesjes, kleertjes en speelgoed kwijt kan. Verder is de luiertas uitgerust met een verzorgingsmatje, een schouderband en twee riemen waarmee je de tas eenvoudig aan je kinderwagen kan bevestigen.

Slim inpakken
Voordat ik de Dooky luiertas in gebruik nam, vroeg ik mij af of alles wel in deze tas ging passen. Zeker toen ik hem vergeleek met mijn oude luiertas. Wat voor mij in het begin een nadeel leek, blijkt in de praktijk ook juist handig. Doordat de tas compact is neem je hem gemakkelijk mee. Je hoeft geen overbodige ruimte en gewicht mee te sjouwen. Wellicht is de tas wel aan de kleine kant als je de hele dag op stap gaat met twee jonge kinderen.

Conclusie:
Voor mij is de Dooky luiertas een handige en compacte luiertas die erg makkelijk in gebruik is. Het Pull ’n Wipesysteem zorgt ervoor dat je zonder zoeken altijd snel een babydoekje tevoorschijn tovert.

Getest en beoordeeld:
In onderstaande overzicht zijn de beoordelingen en reviews van onze testmama’s te lezen en te bekijken van de Dooky luiertas.

Testmama Reviews

De oplossing voor een heel herkenbaar probleem!

Gebruiksgemak (8)
Design (8)
Prijs/Kwaliteit (8)

8.0

Freeke zou dit product aanbevelen.

Ik ben Freeke en samen met Danny heb ik drie kinderen, Celine (7jaar), Lucas (4jaar) en Milan (7 maanden). Wij wilden de Dooky Luiertas graag testen omdat we met drie kinderen vaak even snel een doekje nodig hebben. Helaas zat onze vorige luiertas vaak erg vol en duurde het dan soms net te lang voor we het doekje hadden. Het Pull ’n Wipe systeem lijkt daar een einde aan te kunnen maken.

Al je spullen een vaste plek

De Dooky luiertas is een compacte luiertas, daardoor neem je hem makkelijker ergens mee naar toe en ligt hij niet snel in de weg. Door de vakjes aan de binnenkant, kun je makkelijk al je spullen een vaste plek geven waardoor de luiertas heel netjes blijft en al je spullen er ook goed in passen. Omdat er elastieken in de zakjes zijn genaaid blijft ook alles keurig op zijn plek zitten.

Echt zo handig als beloofd

Het Pull ´n wipe systeem is echt zo handig als het beloofd te zijn. In 2 seconden heb je met één hand een doekje gepakt. Het duurt nog langer om een prullenbak te zoeken en het doekje weer weg te gooien. Ook tijdens het verschonen op openbare plekken hoef je niet meer je doekjes op te zoeken maar kun je ze gewoon stuk voor stuk uit het speciale zakje halen. De tas laat ik dan meestal gewoon aan de kinderwagen hangen. De Dooky luiertas is gemaakt van canvas en lijkt heel erg duurzaam te zijn. Het wordt niet snel vies en kleine vlekjes heb ik tot nu toe makkelijk weg kunnen poetsen met een doekje en water. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook zeker een pluspunt. 50 euro voor een luiertas is echt niet veel! Het is ook heel erg handig dat je de tas (als je hem als luiertas niet meer nodig hebt) wel nog kan gebruiken als Laptoptas!

Compact / te compact

Het enige nadeel aan de Dooky luiertas is ook dat hij zo compact is. Ik moest er echt aan wennen dat ik bij het boodschappen doen, niet zomaar meer een groot gedeelte van mijn boodschappen in mijn luiertas kan doen. Er past voldoende in voor één kind maar ik vrees dat bij een tweeling of bijvoorbeeld twee kinderen dichter op elkaar, er niet voldoende plek is om alles mee te nemen.

Conclusie

Ik vind de Dooky luiertas een hele fijne luiertas. Alles is netjes geordend en het Pull ’n Wipe systeem is heel erg handig in gebruik!

Stevige ,comfortabele luiertas boordevol mogelijkheden!

Gebruiksgemak (10)
Design (10)
Prijs/Kwaliteit (10)

10.0

Selina zou dit product aanbevelen.

Ik ben Selina, moeder van Damian Daylano geboren te Drachten. Hij is op dit moment 20 weekjes oud, groeit goed en een echt vrolijk mannetje! Ik wou de Dooky luiertas testen omdat het me erg leuk leek dit te proberen en omdat het design me erg aansprak, aangezien er vele tassen op de markt zijn die ik zelf te simpel vind. Het Pull ‘n Wipe systeem wilde ik sowieso proberen omdat het me erg praktisch en handig leek, omdat je niet steeds hoeft te zoeken naar doekjes maar je er een speciaal vakje voor hebt.

Net te klein

Het materiaal van de Dooky luiertas is erg stevig en het design doet erg van zichzelf spreken. De tas zelf is in principe groot genoeg alleen voor mij persoonlijk net iets te klein, aangezien ik zelf graag wat extra meeneem en beter te veel heb dan te weinig. Het opbergvakje van de telefoon was ook voor mij wat aan de kleine kant, aangezien mijn telefoon er nauwelijks in paste.

Dooky_luiertas_Testmama.nl_Selina_A   Dooky_luiertas_Testmama.nl_Selina_B

Alles een plekje

Voor de rest is de Dooky luiertas erg praktisch en is hij makkelijk in te delen. Ik heb tot op heden niet het gevoel gehad dat ik echt iets moest gaan zoeken aangezien alles een plekje had. Het Pull ‘n Wipe systeem is handig, alleen gaat er wel steeds een doekje verloren in verband met uitdroging. Alleen is dat het einde van de wereld ook niet.

De bevestigingsmiddelen zijn ideaal en stevig en beter als andere vergelijkbare tassen rond deze prijsklasse.

Conclusie

Mijn eindconclusie over de Dooky luiertas is dat het een praktische, makkelijke tas is met erg veel mogelijkheden en comfort. Alleen toch een tas voor echt het hoognodige en niet voor dat beetje extra wat graag mee te nemen is. Voor een wandeling of voor een bezoekje ideaal maar niet genoeg om mee te logeren.

Dooky_luiertas_Testmama.nl_Selina_D   Dooky_luiertas_Testmama.nl_Selina_C

Beoordeel dit product

Heb jij zelf ervaring met dit product? Vul dan hiernaast jouw beoordeling in. Of voeg hieronder een reactie toe om jouw beoordeling toe te lichten of een vraag over het product te stellen.

Gebruiksgemak 0/10

Design 0/10

Prijs / Kwaliteit 0/10

Aanbeveling
Zou je dit product iemand anders aanbevelen?

Ja Nee

Reacties (0)

annuleren