Moxie girlz Magic Hair Color Studio Torso Avery

Glitters, extensions en haren kleuren met Moxie Girlz Magic Hair Color Studio

7.9

Algemene score

80%

zou dit product aanbevelen
Speelplezier (8.2)
Design (8.0)
Prijs/Kwaliteit (7.6)
5 moeders hebben dit product beoordeeld.
Ook ervaring met dit product? Geef je beoordeling!
meer informatie

Product Informatie

MerkMoxie Girlz
ProductMagic Hair Color Studio Torso Avery
Adviesprijs€ 39,95
Aanbevolen leeftijd:5 - 10 jaar

Van de Redactie 

Mijn kleine meid  is met haar 5 jaren al een hele dame. Ze heeft sinds kort een bijna obsessieve interesse in mama’s make up en haarspulletjes. Ze is gek op kammen, borstelen en vlechten (of in haar geval een beetje plukjes haar om elkaar heen draaien) en kon haar lol dus ook niet op toen ze haar eigen Moxie Girlz kappop kreeg.

Nog mooier

Met de Moxie Girlz Magic Hair Studio Torso Avery creëert je kind de mooiste looks en geeft ze haar pop een prachtige make-over. Het kaphoofd van Moxie Girlz heeft mooie lange blonde haren die er gewoon om vragen om gekamd en geborsteld te worden. Maar het leuke is dat je die mooie haren nog veel mooier kan maken. Vlechten maken, haren kleuren, glitters en zelfs extensions plaaten, het kan allemaal.

Glitters & Colours

Om de perfecte look bij het Moxie Girlz kaphoofd te creeren worden er allerlei accessoires bij de pop geleverd. Uiteraard een borstel om haar lange lokken in model te brengen, maar ook een tubetje met glitters en heuse extensions in vrolijke kleuren. Helemaal bijzonder is de “stijltang” waarin je een kleur kunt stoppen en die in het haar van de pop kunt strijken. Dit geef een heel gaaf effect. Mijn dochter kon er geen genoeg van krijgen. Fijn is dat de kappop tijdens het borstelen stevig blijft staan en dat alle kleurtjes en glitters uitwasbaar zijn, zodat je dochter de volgende dag nog een keer kapstertje kan spelen. Eigen haarspeldjes, elastiekjes en andere frutsels kunnen natuurlijk ook gebruikt worden, zodat de pop niet snel zal vervelen.

Conclusie

Moxie girlz Magic Hair Color Studio Torso Avery is een aanrader voor kleine dametjes in de dop die het heerlijk vinden om te frutselen en tutten met haren, kleurtjes en accessoires.

Getest & beoordeeld

Onze testmama’s hebben Moxie Girlz Magic Swim Mermaid getest en delen hier onder hun beoordelingen en ervaringen met jou.

Testmama Reviews

Een droom van ieder meisje!

Speelplezier (8)
Design (8)
Prijs/Kwaliteit (8)

8.0

Monique zou dit product aanbevelen.

Ik ben moeder van 4 kinderen. Zoon van 12, dochter van 10, dochter van 7,5 en zoon van 2. Vooral voor de meiden is hun haar heel belangrijk. Iedere keer willen ze dan ook weer een kunstwerk in hun haar. Van slang gevlochten tot alle variaties. Het maakt niets uit, niets is mij te gek. In 2002 heb ik zelfs mijn bruidskapsel zelf gemaakt, dat ze dachten van waar heb je dat laten doen. En zo ook nu met de meiden. Op school zeggen ze ook vaak wat zitten jullie haren mooi tegen de meiden. Trots natuurlijk. Aaliyah van 10 is helemaal gek van haar lange haren. Ze wil er altijd iets moois in. Maar nu komt de tijd dat ze het ook zelf wil leren.

En dit is dus de unieke kans om zelf eens te proberen. Aaliyah sprong dan ook een gat in de lucht toen ik uit de grote doos de Moxie Girlz Magic Hair color studio Avery tevoorschijn haalde. Van “leuk mama” kan ik het ook eindelijk leren.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Monique-A   Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Monique-B   Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Monique-C  Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Monique-E

Sterke punten

 • Gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Alles staat er goed op. Stap voor stap staat hoe je dingen moet doen. Zelfs voor een kind is dit goed te begrijpen.
 • Avery blijft goed staan, waardoor je het haar makkelijk kan vastpakken en het niet wegglijd als je de kleurtjes aanbrengt met de tang.
 • De extensions blauw en paars zijn makkelijk met het klemmetje in het haar aan te brengen
 • De glitter met bijgeleverde applicator is goed en makkelijk aan te brengen in het haar
 • De kleurtjes zijn makkelijk uit het haar te wassen.
 • Het haar is makkelijk te vlechten en met creatieve oplossing van de elastiekjes van de verpakking een mooi resultaat.

Minder sterke punten

 • De verpakking is niet echt kindvriendelijk en hiervoor heb je wel een handige papa of mama nodig om het open te maken.
 • Als je de haren van Avery voorzichtig borstelt dan valt dit erg uit
 • Voor mijn dochter (van 10) was het lastig om de haarpastelcartridges te vervangen en om erin te klikken in de haartang, hiervoor moet je goed oefenen.
 • Wij missen haarelastiekjes om bijvoorbeeld het haar te kunnen vlechten. Hiervoor hebben we nu de elastiekjes (transparant zijn deze) gebruikt van de verpakking.

Het is zeker een geschikt product vanaf 6 jaar. Voor de haartang en haarpastelcartridges heb je wel hulp van een papa en mama nodig, maar voor de rest kunnen ze er heel veel plezier mee hebben. Mijn dochter van 10 vind het leuk om van alles met het haar te doen, maar ook mijn andere dochter van 7 zal het zeker leuk vinden.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Monique-F

Conclusie:

Moxie Girlz Magic Hair color studio Avery is een mooi kleurrijk product dat stevig staat. Waarmee je als meisje eindeloos plezier kan hebben met aanbrengen van extensions en kleurtjes in de haren. Jammer alleen dat er geen haarelastiekjes bij zijn geleverd, dan had het helemaal afgemaakt.

Eindeloos kappersideëen uitoefenen met je eigen Moxie Girlz haarmodel

Speelplezier (9)
Design (8)
Prijs/Kwaliteit (7)

8.0

Kitty zou dit product aanbevelen.

Samen met mijn dochter Keylie van 8 jaar heb ik de Moxie Girlz Magic Hair Color Studio mogen testen. Ik wilde dit product graag testen omdat mijn dochter kapster wil worden en graag met andermans haren speelt en frunnikt, haren kammen, speldjes aanbrengen, staartjes maken en vlechten is haar favoriet, zelfs bij haar vader met kortere haren. 

Aan de slag

De verpakking ziet er heel erg vrolijk en aantrekkelijk uit. Met het uitpakken is wel een ouder met een goede schaar van toepassing, sommige onderdelen zitten goed vast (dat is met veel verpakkingen gelukkig zo ).

De Moxie Girl is een hele knappe jonge dame die heel vriendelijk kijkt, ze heeft mooi lang haar en nodigt je uit om met de haren aan de slag te gaan. Toen we het extra stukje standaard hadden bevestigd, (wat heel makkelijk ging), zijn we aan de slag gegaan met alle spulletjes eruit te halen die er nog bijzitten. De handleiding even een keertje doorgelezen en stap voor stap uitgevoerd, dit was niet moeilijk en erg duidelijk beschreven.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Kitty-A    Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Kitty-C    Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Kitty-E

Kammen

We zijn allereerst begonnen met het haar door te kammen, het viel ons op dat de haren in laagjes zitten, wat het kammen gemakkelijk maakt. Helaas zaten er bij ons nog wel extra lange stukjes haar tussen de haren die ver onderuit staken, dit hebben we opgelost dmv het gelijk te knippen met de andere haren. Helaas verloor ze tijdens het kammen wel wat haren in het begin, maar na een tijdje al wat minder, zo ook met de extensions die nog wel enkele losse haren hadden na de eerste kambeurten.

Kleuren

Toen was het kleuren van de haren aan de beurt, eerst bevestigden wij de rode kleur in de houder en pakte we een pluk haar, vervolgens ga je net als een stijltang over de pluk haar wrijven, hierbij moesten we wel even de smaak te pakken van krijgen, je moet behoorlijk hard knijpen in de houder en meerdere malen strijken over de pluk haar om de juiste gewilde kleur te verkrijgen, zo rood als op de verpakking wordt het niet, ook de groene kleur is aan de beurt geweest en ook die wordt niet zo donker/mooi groen als op de verpakking, maar dit bederft de pret niet van het kleuren van de haren.

Het verwisselen van de kleuren is ook vrij vlug gedaan en niet moeilijk of ingewikkeld, dit gaat soepel en staat duidelijk omschreven in de handleiding. Tijdens het kleuren van de haren miste we eigenlijk een paar klemmetjes om de andere haren aan de kant te houden, maar dit hebben we zelf opgelost met onze eigenste haarklemmetjes en schuifjes. (ook elastiekjes voor in het haar misten we eigenlijk, ( maar ook die hebben we van ons zelf gebruikt). De adviesleeftijd zou ik wel vanaf 6/7 jaar doen ivm de krachtzetting van de kleuren inbrengen, maar het ligt ook aan het kindje of die een sterke grip heeft of juist niet.

Extensions en glitter

De extensions gaan er makkelijk in, maar met kammen schuiven ze er toch weer langzaam uit, hier moet je mischien wel even rekening mee houden dat je je vrije hand even bovenop de extension legt en dan pas gaat kammen, dan blijft hij wel op zijn plek. We hebben ook de haarglitter gebruikt, rechtstreeks vanuit de tube op het “kwastje” aangebracht, druppeltje per keer, Dit ging goed en naar verwachting, leuk effect.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Kitty-D   Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Kitty-B

Sterke punten:

 • De Moxie Girl staat stevig op de standaard en valt niet vlug om, (bij ons is hij niet omgevallen).
 • Ze heeft een leuke uitstraling en vriendelijk gezicht
 • Leuke lichaams houding *Haren zijn makkelijk te kammen en te bewerken
 • Haarkleuring en glitters zijn makkelijk uitwasbaar en makkelijk van het lijfje te verwijderen *
 • Verpakking is vrolijk en aantrekkelijk.

Minder sterke punten:

 • De Moxi Girl heeft in het begin last van haaruitval, ook bij de extensions.
 • Wij hadden last van “extra” lange plukken die onder/tussen de langste haren uitstaken
 • Extensions gaan lichtelijk schuiven tijdens het kammen terwijl ze in het haar geklemd zitten.
 • De kleuring valt veel lichter uit dan op de afbeelding
 • Met kleuring aanbrengen vergt redelijk wat knijpkracht.
 • Jammer is wel dat je de armpjes en evt. handjes niet kunt verplaatsen.

Tips voor de fabrikant:

 • extra klemmetjes en elastiekjes bij het product zou fijn zijn, nu hebben we die van ons zelf gebruikt.
 • Andere haar accessoires van jezelf kan je ook makkelijk gebruiken, de ideëen zijn eindeloos!
 • Losse kleuringen en extensions, om meer gekleurd haar te creëren.

Urenlang tutten met de Moxie girlz Magic Hair Color Studio

Speelplezier (9)
Design (8)
Prijs/Kwaliteit (8)

8.3

Jerney zou dit product aanbevelen.

Hallo allemaal, Wij waren de gelukkigen die de Moxie girlz Magic Hair Color Studio Torso Avery uit mochten testen. Ik ben een moeder van 31 jaar en heb 2 dochtertjes van 6 en 3 jaar.

Handleiding doornemen

Ik heb de haarpop vooral met mijn oudste dochtertje getest mede omdat zij erg graag bezig is met haren mooi maken en vlechten etc. Het duurt even, in ons geval 15 minuten, voordat je de verpakking verwijderd hebt. Alles is erg goed vastgezet, ook om te voorkomen dat je iets verliest natuurlijk, maar je treft ook direct een hele goede handleiding aan waar echt alles op staat vermeld. Echt een heel groot pluspunt! Ik liep samen met mijn dochter de uitleg door en zo wisten we precies hoe we het haarkleurkrijt in de tang moesten doen, dat de haarglitters echt alleen voor op het haar van de Moxie Girlz pop zijn, dat je de haren zo weer kunt wassen maar dit niet moet drogen met een föhn, hoe je de pop in elkaar klikt en waar alles voor is.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Jerney-A          Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_Jerney-B

Spelen maar!!!

Haarkrijt, glitters, vlechtjes en ook haarstrikken en een uur of 2 later was mijn dochter klaar met de 1e styling, die ook gelijk lang moest staan te pronken omdat ze hem zo mooi vindt. Wel had ze gelijk haar glittertube op, dit is ook gelijk het enige mindere puntje aan deze pop.

De pop heeft mooi en makkelijk te stylen haar en blijft goed staan. Je ziet en merkt dat het kwaliteitsspeelgoed is.  

Conclusie

Welk prinsesje wil nou niet heerlijke haarcreaties maken? Moxie Girlz Magic Hair Color Studio is zijn geld meer dan waard! Urenlang tut plezier gegarandeerd!

Beoordeel dit product

Heb jij zelf ervaring met dit product? Vul dan hiernaast jouw beoordeling in. Of voeg hieronder een reactie toe om jouw beoordeling toe te lichten of een vraag over het product te stellen.

Speelplezier 0/10

Design 0/10

Prijs / Kwaliteit 0/10

Aanbeveling
Zou je dit product iemand anders aanbevelen?

Ja Nee

Reacties (1)

annuleren

 • Bedankt! Leuk om te lezen en te zien wat er nu precies mogelijk is met deze pop!