Wild Pets spin

Een (elektronische) spin als "huisdier" voor échte stoere jongens en meisjes!

7.5

Algemene score

100%

zou dit product aanbevelen
Speelplezier (7.5)
Design (7.5)
Prijs/Kwaliteit (7.5)
2 moeders hebben dit product beoordeeld.
Ook ervaring met dit product? Geef je beoordeling!
meer informatie

Product Informatie

MerkBOTI
ProductWild Pets spin
Leeftijd5+ jaar
Handig om te wetenDe spin wordt geleverd inclusief batterijen. Leeg? Koop dan drie LR44 batterijen en de spin komt weer tot leven.
Afmetingen18 x 6,2 x 22 cm (lxbxh)
Beschikbare soorten
  • Creepster (zwart)
  • Chiller (blauw)
  • Eyegore (rood)
  • Wolfgang (wit).

Creepy

Het was even schrikken toen we op de redactie een pakketje binnen kregen met een enorme spin erin! Want alhoewel deze grote jongen van Wild Pets geen echte spin is, ziet hij er met zijn harige lijf en enorme poten wel gevaarlijk echt en behoorlijk creepy uit. Het feest is helemaal compleet als je hij door je kamer begint te rennen.

Aanvallen!

De Wild Pets spin reageert op je aanraking. Op de rug bevindt zich een aanraaksensor, waarmee je de spin kunt besturen en temmen. Door de spin over zijn rug te aaien kun je zijn humeur beïnvloeden. Aan de kleur van zijn ogen kun je zien in welk humeur hij is. Lichten zijn ogen blauw op dan zal hij in een klein gebied rond kruipen, zijn de ogen groen dan is hij nieuwsgierig en verkent hij zijn omgeving. Maar pas op want als zijn ogen rood worden want dan is de aanvalsmodus actief en gaat hij op zoek naar een prooi! Mijn zoontje van 6 en zijn Wild Pets spin zijn inmiddels de beste vriendjes, hij heeft hem namelijk weten te temmen. De rest van ons gezin, inclusief de kat, is nog altijd op zijn hoede…

IMG_8216     IMG_8219

Schrikeffect

Er zijn vier verschillende kleuren Wild Pets spinnen verkrijgbaar. Ook kun je een echt spinnenterrarium kopen waar je de spin in kan laten wonen. Ik vind vooral het zwarte exemplaar, Creepster genaamd, levensecht. Als je hem de eerste keer ziet lopen moet je echt twee keer kijken om te zien dat het een speelgoedspin is. Mijn zoontje vindt het schrikeffect van de spin natuurlijk ontzettend grappig en vindt het dan ook geweldig om iedereen de stuipen op het lijf te jagen met zijn nieuwe “huisdier”. De Wild Pets spin viel zo goed in de smaak bij mijn zoontje en zijn vriendjes dat ik er vorige week één als verjaardagscadeautje heb gekocht voor het zoontje van een vriendin. Het was hét cadeau van de dag! De aanwezige kinderen hebben er de hele middag mee gespeeld. Een leuke en originele cadeautip dus, zo’n Wild Pets spin!

Beoordeel dit product

Heb jij zelf ervaring met dit product? Vul dan hiernaast jouw beoordeling in. Of voeg hieronder een reactie toe om jouw beoordeling toe te lichten of een vraag over het product te stellen.

Speelplezier 0/10

Design 0/10

Prijs / Kwaliteit 0/10

Aanbeveling
Zou je dit product iemand anders aanbevelen?

Ja Nee

Reacties (0)

annuleren