Familieklets_Gezinnig_Testmama.nl_A

Familieklets Gezinnig

27.5

Familieklets! is een nieuw vrolijk spel voor kinderen (6+) en ouders. Over huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, relaxen, complimentjes, bedtijd en ander gezinsgedoe. Bekijk de reviews van onze testmama's.

My First 3D_Kidzzcast_Testmama.nl_A

My First 3D Kidzzcast

46.7

Met My First 3D van Kidzzcast maak je een driedimensionale blijvende herinnering aan je kleintje. Op een unieke manier maak je een 3D gipsafdruk van het handje of voetje van je kindje. Leuk om later nog eens te zien hoe klein die vingertjes en teentjes ook al weer waren!

Hippegeboortekaartjes.nl_Testmama.nl_A

hippe-geboortekaartjes.nl

28.8

Op de website van hippe-geboortekaartjes.nl vind je de hipste geboortekaartjes voor jongens, meisjes, tweelingen en adoptie in allerlei soorten thema's en stijlen.

Boerderijdieren boek_Smyles_Testmama.nl_A

Boerderijdieren boek Smyles

07.6

Het Boerderijdieren boek is een activiteitenboekje met op elke pagina een ander dier van de boerderij. Met de speelmat en de losse dieren kunnen kinderen hun eigen verhaal verzinnen.

mynametags.nl_Testmama.nl_Testoproep_Home

My Nametags

69.0

Met de gekleurde stickers van My Nametags heeft je kindje altijd een gepersonaliseerd product dat herkenbaar is en gemakkelijk is terug te vinden. De stickers zijn overal op te plakken zoals op kleding, flessen, bordjes en nog veel meer!

My First Belly Print_Kidzzcast_testmama.nl_Getest_Home

My First Belly Print | Kidzzcast

58.3

Met My First Belly Print van Kidzzcast kun je een gipsafdruk van je zwangere buik maken. Benieuwd naar de gipsafdrukken van onze testmama's? Bekijk de videoreview en foto's en lees de ervaringen.

Kletsboek_Gezinnig_Testmama.nl_A

Kletsboek | Gezinnig

19.3

Het Kletsboek is een mooi invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Wat vinden onze testmama's van het Kletsboek van Gezinnig?

Weekplanner_Gezinnig_Testmama.nl_A

Weekplanner | Gezinnig

48.4

De kleurige weekplanner 7 dagen bord van Gezinnig zorgt ervoor dat kinderen de week kunnen overzien. Wel of geen school, wanneer naar zwemles of het verjaardagsfeestje. Wat vinden onze testmama's van deze weekplanner?

101 boodschappenblok_Gezinnig_Testmama.nl_B

101 Boodschappen blok | Gezinnig

28.2

Dit boodschappenblok zorgt er voor dat de dagelijkse boodschappen net even iets sneller en gemakkelijker gaan. Op elke pagina staan de meest gangbare artikelen. Aankruisen en klaar ben je. Benieuwd wat onze testmama's van dit boodschappenblok vinden?

Beloningskalender_Smyles_Testmama.nl_A

Beloningskalender | Smyles

37.8

Met de Beloningskalender van Smyles kun je op een positieve manier goed gedrag stimuleren! Wil je weten wat onze testmama's van de Beloningskalender vonden, lees dan hun ervaringen en bekijk de videoreview.