9401701 AeraMax DB5 air purifier baby E

Fellowes AeraMax DB5 luchtreiniger

28.4

Onze testmama's hebben de AeraMax DB5 getest. Deze luchtreiniger biedt maximale bescherming voor de lucht die je kinderen inademen en vermindert geuren, allergenen, schimmelsporen, stofdeeltjes, virussen en bacteriƫn en luierluchtjes.

Zazu_Nachtlampje_LOU_B_Testmama.nl

LOU nachtlampje van ZAZU

28.8

Getest: LOU nachtlampje van ZAZU. Dit schattige uiltje met timerfunctie en geluidssensor houdt de wacht terwijl je kindje rustig slaapt. Onze testmama's probeerden hem uit! Wat vonden onze testmama's en hun kinderen van LOU?

Alecto_BS-77 Food processor_Testmama.nl_450

Alecto BS-77 5 in 1 Baby-food-processor

18.0

Met de Alecto BS-77 5-in-1 Baby-food-processor heeft maar liefst 5 functies in 1 apparaat: mixen/blenden en pureren, het stomen van (baby)voeding, het opwarmen van (melk)flesjes en het steriliseren van bijvoorbeeld speentjes of melkflesjes. Bekijk hier de reviews van onze testmama's.

LG_HOM-BOT 3_Testmama.nl_A

LG VHOMBOT 3 robotstofzuiger

38.2

De slimme LG VHOMBOT3 robotstofzuiger reinigt tot in iedere hoek. Door zijn vierkante vorm komt de robotstofzuiger dicht langs muren, zodat hij het stof uit de hoekjes kan opzuigen. Benieuwd wat onze testmama's van de LG VHOMBOT 3 vinden? Bekijk nu de reviews.

Marmitek_BabyView 725_Testmama.nl_A

Marmitek BabyView 725

08.0

De Marmitek BabyView 725 is een draadloze, digitale video babyfoon met touch screen waarmee je overal in huis je baby eenvoudig in de gaten kan houden.

Princess_203040_Sapcentrifuge_Testmama.nl_C_200

Princess 203040 Sapcentrifuge

28.0

Met de Princess 203040 Sapcentrifuge maak je binnen een handomdraai een vers en gezond groente- of vruchtensapje. Onze testmama's probeerden hem uit. Bekijk de (video)review.

Gigaset_PA530_Audio Plus_Testmama.nl_A

Gigaset PA530 Audio Plus babyfoon

08.2

De Gigaset PA530 Audio Plus babyfoon is een hoogwaardige DECT-babyphone met een heldere geluidsweergave en laat zien hoe warm en vochtig het is in de kamer, heeft een nachtlamp, een tijdsweergave en handige reminderfuncties, zoals een alarm als het tijd is om te voeden.

Difrax_BtoB borstkolf_Testmama.nl_A

Difrax BtoB borstkolf

58.6

Met de gebruiksvriendelijke en discrete Difrax BtoB borstkolf kan je onopvallend kolven en heb je je handen vrij. Ideaal voor onderweg, in de auto, op je werk of thuis.

evohome_Honeywell_Testmama.nl_A

evohome van Honeywell

09.3

Met evohome bepaal je de temperatuur in elke kamer van je huis. Je kan je eigen verwarmingsschema samenstellen, afgestemd op je levensstijl en het gebruik van je huis. Benieuwd naar de mening van onze testmama? Lees meer >

Motorola_BLINK1_Testmama.nl_C

Motorola BLINK1 Wi-Fi Baby Camera

08.9

Met de Motorola BLINK1 Wi-Fi babycamera kun je jouw kindje overal waar je bent via je smartphone of tablet in de gaten houden met behulp van de speciale app.