Alecto_BS-77 Food processor_Testmama.nl_450

Alecto BS-77 5 in 1 Baby-food-processor

18.0

Met de Alecto BS-77 5-in-1 Baby-food-processor heeft maar liefst 5 functies in 1 apparaat: mixen/blenden en pureren, het stomen van (baby)voeding, het opwarmen van (melk)flesjes en het steriliseren van bijvoorbeeld speentjes of melkflesjes. Bekijk hier de reviews van onze testmama's.

NUK_speen_Testmama.nl_A

NUK Freestyle fopspeen

218.5

De NUK Freestyle fopspeen heeft een afgeplatte silicone speen die is geïnspireerd op de vorm van de moederborst tijdens de borstvoeding. 20 van onze testmama's probeerde hem samen met hun baby's uit. Lees hier hun meningen over deze speen.

Domo_MyCoffe_Testmama.nl_Home

Domo My Coffee

07.6

De Domo My Coffee is een koffiezetapparaat en drinkbeker in één. Met één druk op de knop zet je een beker verse koffie voor onderweg. Bekijk de reviews van onze testmáma's.

Princess_203040_Sapcentrifuge_Testmama.nl_C_200

Princess 203040 Sapcentrifuge

28.0

Met de Princess 203040 Sapcentrifuge maak je binnen een handomdraai een vers en gezond groente- of vruchtensapje. Onze testmama's probeerden hem uit. Bekijk de (video)review.

Difrax_S-flesverwarmer_Testmama.nl_A

Difrax S-flesverwarmer

87.5

Met de Difrax S-flesverwarmer maak je eenvoudig en snel een fles warm voor je kind. De S-flesverwarmer zorgt voor gelijkmatige opwarming van vloeistof in de fles binnen drie minuten en gaat automatisch uit wanneer de ideale temperatuur van 37°C is bereikt.

NUK_FIRST CHOICE_Traingsfles_Testmama.nl_B

NUK First Choice Trainingsfles

49.3

Met de NUK First Choice Trainingsfles kan je baby leren zelfstandig te drinken. De fles lekt niet en is voorzien van ergonomische handgrepen met anti-slip voor een goede grip. Bekijk de ervaringen van onze testmama's met de NUK First Choice Trainingsfles.

Bloom_Fresco_Chrome_Testmama.nl_A

Bloom Fresco Chrome

47.6

De Fresco Chrome is de vernieuwde Fresco kinderstoel van Bloom. Deze in hoogte verstelbare stoel is een eye-catcher in je interieur, maar vooral ook een stoel die perfect meegroeit met elke fase van je kind.

MUM52110_Keukenmachine_Bosch_Testmama.nl_A

Bosch MUM52110 Keukenmachine

38.8

Met deze stijlvolle veelzijdige Bosch MUM52110 keukenmachine kun je op eenvoudige wijze deeg kneden, slagroom kloppen en diverse groenten en fruit verwerken.

DO434BL_Domo_Blender_Testmama.nl_A

My Blender DO434BL | Domo

39.3

Met deze blender en drinkfles in één bereid je eenvoudig en gemakkelijk een sapje of fruithapje voor jezelf of voor je kindje. Een musthave voor iedere drukke moeder die graag snel en gemakkelijk iets gezonds wil bereiden.

NUK_Startersset_home_210x175

First Choice Plus flessen | NUK

48.1

De NUK First Choice Plus flessen hebben een orthodontische flessenspeen. Deze speen is gevormd naar de tepel van de moederborst tijdens het geven van borstvoeding, waardoor het mogelijk is om borstvoeding en flesvoeding te combineren. Benieuwd naar de mening van onze testmama's over deze flessen?