DUSHI_Luiertas_Motorbus_Testmama.nl_A

DUSHI Luiertas Autobus

08.2

De stoere DUSHI Luiertas Autobus is een tas waar zelfs papa mee gezien mag worden. Hij is gemaakt van stevige canvas kwaliteit met prachtig geborduurde details. Benieuwd wat onze testmama's ervan vonden? Bekijk de review.

DUSHI_Kinder koffer_in het bos_Testmama.nl_A

DUSHI Kinderkoffer ‘In het bos’

08.3

Met deze vrolijke DUSHI Kinderkoffer 'in het bos wordt het nog leuker om uit logeren of op vakantie te gaan! Deze koffer met prachtig geborduurde details heeft een handig opbergvak en elastiek om kleding op te bergen. Bekijk de reviews van onze testmama's.

Domo_MyCoffe_Testmama.nl_Home

Domo My Coffee

07.6

De Domo My Coffee is een koffiezetapparaat en drinkbeker in één. Met één druk op de knop zet je een beker verse koffie voor onderweg. Bekijk de reviews van onze testmáma's.

Dooky_BuggyBar_Testmama.nl_A

Dooky BuggyBar

18.0

Met de Dooky BuggyBar bestuur je eenvoudig je buggy met één hand. Onze testmama's probeerden hem uit. Bekijk hier de (video)review.

ByKay_Mei Tai Deluxe_Testmama.nl_A

ByKay Mei Tai deluxe

98.4

De ByKay Mei Tai Deluxe is een comfortabel en stevig draagsysteem waarmee je je kind kan dragen op je buik, heup of rug. Met dit innovatieve verstelbare systeem draag je je kindje vanaf newborn tot ongeveer 4 jaar oud.

Travel Buddy_Dooky_Testmama.nl_A

Dooky Travel Buddy

37.9

De Dooky Travel Buddy is een handig tasje voor aan je kinderwagen voorzien van het slimme Pull & Wipe systeem, waardoor je directe toegang hebt tot je babydoekjes. Bekijk de reviews van onze testmama's.

Luiertas_Dooky_Testmama_A

Dooky luiertas

08.6

Met deze handige luiertas heb je voortaan je babydoekjes altijd binnen handbereik, dankzij het slimme Pull & Wipe™ systeem. Bekijk en lees nu de reviews van onze testmama's.

Greentom Upp_Testmama.nl_A

Greentom Upp

68.6

De Greentom Upp is de groenste kinderwagen ter wereld. Deze hippe kinderwagen is volledig gemaakt van gerecyclede kunststoffen, het frame van gerecycled polypropeen en het zitje van gerecyclede petflessen (frisdrankflessen).

Draagdoek deluxe_Wallaboo_Testmama.nl_B

Wallaboo Draagdoek

66.4

In de Wallaboo Draagdoek kan je op een natuurlijke manier je baby bij je dragen en ligt je baby heerlijk comfortabel.

Wallaboo_Baby_wrap_Testmama.nl_A

Babywrap Jolie Wallaboo

19.1

De Babywrap Jolie van Wallaboo is een een ideale manier om je kindje warmte en comfort te bieden onderweg of thuis. Doordat de wrapper als reisdeken in de kinderwagen of maxicosi of thuis als speelkleed gebruikt kan worden is wrapper multifunctioneel.