Dooky_BuggyBar_Testmama.nl_A

Dooky BuggyBar

18.0

Met de Dooky BuggyBar bestuur je eenvoudig je buggy met één hand. Onze testmama's probeerden hem uit. Bekijk hier de (video)review.

Greentom Upp_Testmama.nl_A

Greentom Upp

68.6

De Greentom Upp is de groenste kinderwagen ter wereld. Deze hippe kinderwagen is volledig gemaakt van gerecyclede kunststoffen, het frame van gerecycled polypropeen en het zitje van gerecyclede petflessen (frisdrankflessen).

Zia-X_Petite Star_Testmama.nl_A

Zia-X buggy | Petite Star

148.7

De Zia-X buggy van Petite star is een lichtgewicht buggy welke te gebruiken is vanaf de geboorte. Doordat de Zia-X buggy compact is en gemakkelijk op te vouwen, is deze buggy handig voor vakanties of kleine auto’s. Bekijk en lees hier wat onze testmama’s van deze compacte buggy vinden.

Dooky_Xplorys_Testmama.nl_A

Dooky | Xplorys

318.6

De Dooky beschermt je kindje tegen de zon, regen, wind, sneeuw, licht en kou. Je bevestigt de Dooky eenvoudig op je Maxi-Cosi, kinderwagen of buggy. Hierdoor heb je geen gedoe meer met hydrofiele doeken, parasollen en jassen. Onze testmama's gingen met de Dooky aan de slag.

NJOY-UP-Bubble_testmama.nl_200x200

NJOY UP Bubble buggy | Titaniumbaby

48.0

De NJOY UP Bubble van Titaniumbaby is een revolutionaire buggy met een omkeerbare zitting. Benieuwd wat onze testmoeders van deze buggy vinden? Lees hier hun reviews en bekijk de video.

Mima-Bo_Testmama.nl_E

Mima Bo Buggy

109.0

De Mima Bo is een stijvolle buggy uitgevoerd in lederlook. Verkrijgbaar in de kleuren Camel, Chocolate, Black en Snow White. Lees hier wat onze testmama's van deze hippe buggy vinden en bekijk het uitgebreide video-verslag.