Zazu_Nachtlampje_LOU_B_Testmama.nl

LOU nachtlampje van ZAZU

28.8

Getest: LOU nachtlampje van ZAZU. Dit schattige uiltje met timerfunctie en geluidssensor houdt de wacht terwijl je kindje rustig slaapt. Onze testmama's probeerden hem uit! Wat vonden onze testmama's en hun kinderen van LOU?

Marmitek_BabyView 725_Testmama.nl_A

Marmitek BabyView 725

08.0

De Marmitek BabyView 725 is een draadloze, digitale video babyfoon met touch screen waarmee je overal in huis je baby eenvoudig in de gaten kan houden.

Gigaset_PA530_Audio Plus_Testmama.nl_A

Gigaset PA530 Audio Plus babyfoon

08.2

De Gigaset PA530 Audio Plus babyfoon is een hoogwaardige DECT-babyphone met een heldere geluidsweergave en laat zien hoe warm en vochtig het is in de kamer, heeft een nachtlamp, een tijdsweergave en handige reminderfuncties, zoals een alarm als het tijd is om te voeden.

Motorola_BLINK1_Testmama.nl_C

Motorola BLINK1 Wi-Fi Baby Camera

08.9

Met de Motorola BLINK1 Wi-Fi babycamera kun je jouw kindje overal waar je bent via je smartphone of tablet in de gaten houden met behulp van de speciale app.

SAM_ZAZU_Testmama.nl_A

Slaaptrainer SAM van ZAZU

118.1

Met slaaptrainer SAM van Zazu kun je je kind leren wanneer het tijd is om op te staan. Onze testmama's testten SAM uit met hun kinderen. Lees hun ervaringen met dit schattige schaap.

Topcom_videobabyfoon_Testmama.nl_A

Topcom KS-4246 Videobabyfoon

28.3

De Topcom KS-4246 videobabyfoon heeft een beeldscherm dat automatisch wordt ingeschakeld wanneer je kindje huilt. Bekijk de videoreview en lees de beoordelingen van onze testmama's.

Motorola_BLINK1_Testmama.nl_B

Motorola MBP-36 Babymonitor

19.5

Met deze handige Motorola MBP-36 beeld babyfoon kun je zowel overdag als 's nachts je kind(eren) in de gaten houden en weet je precies hoe het met ze gaat. Bekijk nu de reviews en beoordelingen van onze testmama's.

IVM-150 Smart Baby Monitor_Alecto_Testmama.nl_A

Alecto IVM-150 Smart Baby Monitor

78.3

Met de Alecto IVM-150 Smart Baby Monitor zie je altijd wat er in de babykamer gebeurt, waar je ook bent. De camera is namelijk te bedienen met je smartphone of tablet.

Breurer_Nachtlampje JBY32_Testmama.nl_B

Nachtlampje JBY32 Beurer

27.8

Het JBY nachtlampje van Beurer is een gezellig eendje en doet dienst als draagbaar nachtlampje, hij is voorzien van een accu waardoor je hem door de hele kinderkamer kunt plaatsen.

DBX-89_Eco_Babyfoon_Alecto_Testmama.nl_A_testoproep

DBX-89 babyfoon ECO | Alecto

49.0

De DBX-89 babyfoon van Alecto is getest door de moeders van Testmama.nl. Bereik, gebruiksgemak en storingsgevoeligheid werden aan hun kritische blik onderworpen! Benieuwd naar de mening van onze testmama's? Bekijk de videoreview en lees hun ervaringen.