Nijntje muzikale microfoon-2

Nijntje muzikale microfoon

07.7

Met de Nijntje muzikale microfoon kunnen kinderen hun eigen stem opnemen en deze met een vrolijk muziekje eronder afspelen. Wij probeerden hem uit. Lees hier de review.

33537-500x643

Wild Pets spin

07.5

Wild Pets zijn elektronische levensechte spinnen, die reageren op je aanraking. Een leuk "huisdier" voor stoere jongens en meisjes! Lees de review.

My-Friend-Cayla-vrijstaand-highres-168x210

Mijn vriendin Cayla

18.0

Testmama.nl heeft Mijn Vriendin Cayla getest, een interactieve pop waarmee je een "echt" gesprek kunt voeren. Zou ze antwoord weten op de vragen die we haar stelden? Bekijk de review en ons filmpje.

Skribbies_Testmama.nl_A

Skribbies

38.2

Met Skribbies kunnen kinderen elke dag opnieuw hun eigen unieke sneaker ontwerpen. Onze testmama's probeerden ze uit. Bekijk de (video)review.

Moxie Girlz_Magic Hair Color Studio_Testmama.nl_B_300

Moxie girlz Magic Hair Color Studio Torso Avery

17.9

De Moxie Girlz Magic Hair Color Studio heeft mooie lange blonde haren die er gewoon om vragen om gekamd en geborsteld te worden. Maar het leuke is dat je die mooie haren nog veel mooier kan maken. Vlechten maken, haren kleuren, glitters en zelfs extensions plaaten, het kan allemaal.

Moxie Girls_Magic Swim Mermaid_Testmama.nl_B

Moxie Girlz Magic Swim Mermaid

17.9

De Moxie Girlz Magic Swim Mermaid ziet er niet alleen prachtig uit met haar mooie haren en zeemeerminnenstaart, maar ze kan ook nog eens echt zwemmen. Als je haar in het water legt begint ze vanzelf te bewegen. Onze testmama's en probeerden hem met hun dochters uit. Lees hun ervaringen.

Kinetic Sand_Testmama.nl_C

Review Kinetic Sand van WABA Fun

18.6

Onze testmama's hebben Kinetic Sand getest en zijn super enthousiast. Kinetic Sand is uniek zand waarmee je kind binnen kan spelen zonder dat je overal zandkorrels tegen komt. Benieuwd naar de product? Lees hier de reviews >>

DUSHI_Kinder koffer_in het bos_Testmama.nl_A

DUSHI Kinderkoffer ‘In het bos’

08.3

Met deze vrolijke DUSHI Kinderkoffer 'in het bos wordt het nog leuker om uit logeren of op vakantie te gaan! Deze koffer met prachtig geborduurde details heeft een handig opbergvak en elastiek om kleding op te bergen. Bekijk de reviews van onze testmama's.

Houten kasteel_Ardennes Toys_Testmama.nl_A

Ardennes Toys Houten kasteel

17.4

Met het houten constructiespeelgoed van Ardennes Toys bouwt je kind de prachtigste kastelen. Er zijn geen gereedschap of bevestigingsmiddelen vereist. Onze testmama's gingen aan de slag. Bekijk hun reviews.

CalaCasa_Calafant_Testmama.nl_Review_Home

CalaCasa van Calafant

27.9

Dit leuke CalaCasa speelhuis van Calafant is gemaakt van karton en kan versierd worden met stiften, verf, glitters, wat je maar wilt. Laat je creativiteit de vrije loop. Benieuwd wat onze testmama's van de CalaCasa vinden? Lees meer >>