9401701 AeraMax DB5 air purifier baby E

Fellowes AeraMax DB5 luchtreiniger

28.4

Onze testmama's hebben de AeraMax DB5 getest. Deze luchtreiniger biedt maximale bescherming voor de lucht die je kinderen inademen en vermindert geuren, allergenen, schimmelsporen, stofdeeltjes, virussen en bacteriën en luierluchtjes.

Classic zilver zijkant-nieuw

4moms mamaRoo

68.7

De 4moms mamaRoo wiegt, schommelt, zwaait en deint. De mamaRoo is zo ontworpen dat hij je kindje heen en weer beweegt net zoals jij dat zou doen. Bekijk de ervaringen van onze testmama's.

Nuna_ZAAZ_Kinderstoel_Testmama.nl_A

nuna ZAAZ kinderstoel

09.0

Onze testmama's hebben de innovatieve nuna ZAAZ kinderstoel getest en vinden hem praktisch, comfortabel en erg handig doordat de kinderstoel in hoogte verstelbaar is. Ben je opzoek naar een comfortabele kinderstoel? Bekijken dan nu de reviews.

Baby Shower Glove_Invented 4 Kids_Testmama.nl_A

Baby Shower Glove

39.2

Met de Baby Shower Glove heb je meer grip op je kindje tijdens het douchen. De Baby Shower Glove™ is een speciale organische badstof handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Zodra de handschoen nat is, plakt de speciale organische badstof aan je arm en wordt deze stroef.

Limisan_Testmama.nl_A

Limisan

68.4

Met Limisan pleister verwijderaar verwijder je een pleister gemakkelijk en pijnloos. Benieuwd wat onze testmama's en hun kinderen er van vonden? Bekijk hier de review.

Babydoor_Traphek_A3 baby & Kids_Testmama.nl_A

Babydoor traphek van A3 Baby & Kids

47.8

Het Babydoor traphek van A3 Baby & Kids is uniek omdat het met 1 handeling uitneembaar is. Erg handig in situaties waarin een traphek niet continu nodig is, bijvoorbeeld bij opa en oma. Bekijk nu de reviews van onze testmama's.

i Relax_wipstoel_Titaniumbaby_Testmama.nl_C

i Relax wipstoel Titaniumbaby

09.1

De i Relax wipstoel van Titaniumbaby is een comfortabele wipstoeltje voor je baby. De rugleuning van de i Relax is verstelbaar in drie standen. Daarnaast is de wipstoel eenvoudig en compact op te bergen.

Guard Me_Traphek_BabyDan_Testmama.nl_A

Guard Me | BabyDan

108.6

De Guard Me van BabyDan is een automatisch opvouwbaar trap/deurhek. Door een druk op de ontsluiting vouwt het hekje zich als een harmonica op. Hierdoor komt de doorgang vrij.

Bloom_Fresco_Chrome_Testmama.nl_A

Bloom Fresco Chrome

47.6

De Fresco Chrome is de vernieuwde Fresco kinderstoel van Bloom. Deze in hoogte verstelbare stoel is een eye-catcher in je interieur, maar vooral ook een stoel die perfect meegroeit met elke fase van je kind.

GC7635_Stoomstrijksysteem_Philips_Testmama.nl_A

Philips stoomgenerator GC7635/30

08.4

De Philips stoomgenerator GC7635/30 is een revolutionair strijksysteem waarbij je nooit meer de temperatuur hoeft aan te passen tijdens het strijken. Het is een compacte en lichte stoomgenerator welke 99% van de kalk verwijderd door de Pure Steam-antikalkcartridges. Hierdoor wordt de levensduur met 5x verlengd.