DUSHI_Luiertas_Motorbus_Testmama.nl_A

DUSHI Luiertas Autobus

08.2

De stoere DUSHI Luiertas Autobus is een tas waar zelfs papa mee gezien mag worden. Hij is gemaakt van stevige canvas kwaliteit met prachtig geborduurde details. Benieuwd wat onze testmama's ervan vonden? Bekijk de review.

Baby Shower Glove_Invented 4 Kids_Testmama.nl_A

Baby Shower Glove

39.2

Met de Baby Shower Glove heb je meer grip op je kindje tijdens het douchen. De Baby Shower Glove™ is een speciale organische badstof handschoen die je onderarm voor een groot gedeelte bedekt. Zodra de handschoen nat is, plakt de speciale organische badstof aan je arm en wordt deze stroef.

Limisan_Testmama.nl_A

Limisan

68.4

Met Limisan pleister verwijderaar verwijder je een pleister gemakkelijk en pijnloos. Benieuwd wat onze testmama's en hun kinderen er van vonden? Bekijk hier de review.

Kwijlies_Testmama.nl_B

Kwijlies

48.8

De Kwijlies is een combinatie van slabber, sjaaltje, en een hydrofieldoek met een hoog absorptiegehalte welke naar eigen smaak online is samen te stellen. Uniek en hartstikke hip! Lees hier de reviews van onze testmama's >

Difrax_BtoB borstkolf_Testmama.nl_A

Difrax BtoB borstkolf

58.6

Met de gebruiksvriendelijke en discrete Difrax BtoB borstkolf kan je onopvallend kolven en heb je je handen vrij. Ideaal voor onderweg, in de auto, op je werk of thuis.

Babydoor_Traphek_A3 baby & Kids_Testmama.nl_A

Babydoor traphek van A3 Baby & Kids

47.8

Het Babydoor traphek van A3 Baby & Kids is uniek omdat het met 1 handeling uitneembaar is. Erg handig in situaties waarin een traphek niet continu nodig is, bijvoorbeeld bij opa en oma. Bekijk nu de reviews van onze testmama's.

Luiertas_Dooky_Testmama_A

Dooky luiertas

08.6

Met deze handige luiertas heb je voortaan je babydoekjes altijd binnen handbereik, dankzij het slimme Pull & Wipe™ systeem. Bekijk en lees nu de reviews van onze testmama's.

BC-50_Baby- Kinderwegschaal_Alecto_Testmama.nl_A

Alecto BC-50 Babyweegschaal

08.5

Deze handige Alecto BC-50 Baby- en Kinderweegschaal is ideaal als je in de eerste levensfase van je kindje goed het groeiproces in de gaten wil houden. Bekijk hier de reviews van onze testmama's.

Waterflosser_Nano_Kids_Waterpik_Testmama.nl_HOME

Waterflosser Nano Kids | Waterpik

68.0

De Waterflosser Nano Kids van Waterpik spuit de ruimte tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees schoon. Onze testmama's probeerden hem met hun kinderen uit. Bekijk de videoreview en lees de meningen van onze testmama's.

Hydrogel pads_Medela_Testmama.nl_A

Hydrogel pads | Medela

07.1

De Hydrogel Pads van Medela zijn kompressen die verlichting geven als je last hebt van tepelkloven en pijnlijke tepels. Lees hier de mening van onze testmama's.